Fotoalbum

Hej!
På campingen våran har vi gräsmatta på alla husvagnsparkeringar. Tyvärr finns det ej en lekpark ännu utan den är ett projekt som vi hoppas ska bli ordnat inom en snar framtid.

Det finns en badplats med omklädningsloger samt bryggor i vattnet. Det är sandbotten, dock ej så långgrunt utan små barn ombedes vara innanför bryggorna! Samt att man ej hoppar från bryggorna med huvudet före!

Vi har precis köpt in en minigolfbana som kommer att börja läggas ut under sommaren 2009. Vi hoppas och tror att detta kommer bli ett populärt och uppskattat inköp.

Bagarstugan ligger vackert beläget på campingen. Den uthyres efter önskemål men man måste medtaga bakved själv. Utanför bagarstugan finns det bord med bänkar om man vill ta sig en fika. Det finns även ett grillvindskydd ett stenkast bort för de som känner för en mysig ute middag med grillat.

I logen på andra sidan vägen anordnas det en del arrangemang. Bland annat hade vi dans till Kicks sommaren 2008. Även denna hyres ut efter önskemål till exempelvis fördelsedagskalas eller dyligt.