Lite smått och gott!

Till er!

På denna sida kommer ni finna lite extra info som vi vill delge er. Det kan vara allt från ett tack till vilka som vunnit eventuella tävlingar mm. Om tips finnes för underlag till detta tas det tacksamt emot via gästboken eller ett mail till mig (Jenny). Hoppas sidan blir uppskattad och välbesökt 😎

Vi ses!!!

Sjöarna runt 2012

TACK!!!

Vill tacka alla deltagare och framförallt alla våra sponsorer för alla fina priser!

Lista på sponsorer kommer inom kort :-)

Sponsorer midsommar!

TACK!!!Vi vill ägna ett stort tack till alla som gjorde vårt midsommarfirande på campingen 2012 så lyckat. Ett speciellt tack till alla våra sponsorer för de fina lotteri vinsterna vi fått :-)

Konsum Bollstabruk
Hemköp
ICA Rosen
OK Kramfros
Skanska
Colorama
Kramfors Järnhandel
Life Hälsobutiken
Härnösands schakt och Trädgård
Kontakt & Massage
Pangea
Kjell Näsholms Bygg AB
Allsport Sollefteå
Ovanmons Samhällsförening

Å ett tack till alla som kom dit för att fira midsommar med oss. Vi hoppas på fler återseenden i sommar
! :-)

Välkommen till Ovanmon!!!

Vi växer i antal i Ovanmon!!!

Vi har fyra nyfödda i Ovanmon som vi hälsar välkommen till världen. Vi önskar all lycka på vägen i livet och gläds att de får växa upp på en sån vacker plats som Ovanmon är.
                
                  Vi har även 12 nyinflyttade personer som vi hälsar välkommen till oss. Vi hoppas alla kommer trivas och stanna kvar här på vår vackra landsbygd.

   

Ett stort tack!

Det blir fint!!!

Vill ägna ett tacl till Jimmy Majlöv som hugger ner träd på campingen vid badet. detta medför att det blir öppnare och förhoppningsvis mindre knott och brems på sommaren när vi alla vill bada och sola där. Det blir verkligen jätte fint!

                      

Dagens ros!!!

  

Vill ägna ett stort tack till Christer Norman med medhjälpare (vet inte alla namn) för initiativtagande att hjälpa till med bryggan på vårt bad. Då vi alla jobbar idiellt med campingen och tiden inte räcker till är vi evigt tacksam för all sådan hjälp
🙂 

Än en gång, tusen tack!!!